vineri, 6 iunie 2008

Se cheama iubire sau tradare?

O prietena de-a mea a avut o relatie cu un tip timp de vreo 8 luni.

In tot acest timp ei si-au aratat dragostea spunandu-si tot timpul ca se iubesc si cat de bine se potrivesc. Dupa aceste luni ea, a ajuns la concluzia ca cu toate ca il iubea enorm nu mai puteau continua relatia datorita timpului scurt pe care il aveau la dispozitie sa se intalneasca, apoi amandoi au crezut ca este mai bine pentru ei sa se opreasca ramanand in continuare prieteni. Asa a si fost, s-au despartit , dar au ramas buni amici impartasindu-si gandurile, secretele dar doar atat.
Dupa aproximativ o luna de la despartire, ea si-a dat seama ca inca il mai iubeste si s-a dus la el aratandu-i acest lucru, dar surpriza......el i-a spus ca nu o mai iubeste. Ea a ramas surprinsa de raspunsul lui, spunandu-si ca nu se poate o dragoste asa mare ca a lor sa se uite dintr-o data. A doua zi s-a dus din nou la el si de aceasta data a fost respinsa, ba mai mult, i-a spus sa nu-l oblige sa repete ce i-a spus cu o zi mai inainte ( adica ca nu o mai iubeste).

Intrebarea mea este: El a iubit-o vreodata cu adevarat?
Poti uita pe cineva doar intr-o singura luna?
Nu, eu cred ca nu a iubit-o niciodata, si totul a fost doar o pierdere de vreme. Oare ea mai continua sa-l iubeasca dupa toate astea? Da, asa se pare....cu toate ca nu o sa-i mai spuna asta niciodata....cel putin asa este normal.
Draga mea prietena, uita-l...nu a meritat dragostea ta cum nu merita sa te mai gandesti la el. Chiar daca nu ajungeati la despartire, el continua sa-ti spuna ,,cat de mult te iubeste'' si defapt te mintea cu nerusinare.
Este mai bine ca ti-a aratat ,, cat de mult'' tinea la tine si ca nu te mai poate minti de acum inainte. Cel putin trebuie sa fi multumita ca in sfarsit ai aflat pe cine ai iubit.
Este trist cand simti ca ai fost tradat de o persoana pe care ai iubit-o cu adevarat, dar asa este viata de kkt si din pacate nu putem sti dinainte cu cine avem de-a face.
Concluzia:
Atunci când o dragoste pierduta ne chinuie inima, îngerii ne aduc aminte ca esenta iubirii nu poate fi distrusa. Noi suntem iubire. Nici un esec si nici o deceptie nu poate schimba acest adevar. De aceea, atunci când iubim, îngerii dragostei eterne ne ajuta sa pastram vesnic în noi fericirea acestei iubiri.

Un comentariu:

Simy spunea...

Durerea fizica este mult mai grea decat cea spirituala, pt ca durerea fizica o poti vindeca, pe cea spirituala niciodata.E dureros sa intelegi ca esti tradat , dar si mai dureros e sa fii tradat de acea persoana , care pana la un moment dat, purta demnul titlu de prieten.Dezamagirea,un sentiment ce e in stare sa distruga umanul, sa-l nimiceasca, ca sa nu mai ramina nimic...decat un gol.