luni, 23 iunie 2008

Dispret

Acum cateva zile scriam ca sunt foarte plictisita, ca nu fac nimic iesit din comun, dar acum cred ca sunt si putin nefericita. Nu stiu de ce, dar simt ca ceva imi lipseste, simt ca sunt neglijata, simt ca cineva nu ma doreste si-mi joaca farse pe la spate. Cred ca cineva vrea sa-mi strice toate planurile, vrea sa se opuna si sa oblige si pe altcineva sa ia deciziile pe care el/ea le vrea. Nu ne lasa sa facem ceva impreuna, este mereu in preajama noastra si intervine atunci cand iti este lumea mai draga. De ce faci asta? Ce iti lipseste si nu ne lasi in pace? Daca nu ma placi este deajuns sa-ti spui parerea.....toate astea ma fac nefericita.....oare ce mai urmeaza?

Ma las pagubasa...stiu ca vei castiga in orice-ti propui.....nu ma voi lupta cu tine.....nu merita sa ma consum......as vrea totusi sa intelegi ca nu le poti avea pe toate....ca si ceilalti trebuie sa traiasca asa cum ei vor. Daca cineva iti face pe plac, asta nu inseamna ca ai castigat......nu numai tu meriti sa fi fericit/a.....acelasi lucru dorim si noi.

De un lucru sunt sigura....voi incerca sa te evit din drumul meu, voi incerca sa stau cat mai departe de tine si nu te voi mai lasa sa te folosesti de mine.

Niciun comentariu: