luni, 26 mai 2008

Bonnie Tyler

















Sambata seara, la Zilele Constantei a fost invitata si interpreta hit-ului Total Eclipse of the Heart - Bonnie Tyler. A fost extraordinar sa vezi publicul cum interpreteaza impreuna cu ea melodiile anilor '80. Cu toate ca are 57 de ani, a cantat live timp de o ora si jumatate impreuna cu formatia ei. La sfarsit am primit si autograf inmanat personal de sotul ei.


Ce am apreciat eu la aceste concerte a fost ca toti invitatii fie ei romani sau straini au cantat LIVE. Toti au venit cu formatie, instrumente, chiar si cu microfoane propri.

Cum poti sa nu-i apreciezi pe acesti oameni, fie ca sunt interpreti de muzica populara, usoara, pop, rock, disco...etc?

Cum pot face oare un apel catre toti cei ce participa la astfel de concerte( ma refer la public) sa nu accepte nici un interpret care face play back? Plecati ''fratilor'' acasa, chir nu va dati seama ca isi bat joc de voi, nu realizati ca organizatorii i-au platit, de ce sa le dam satisfactie?

Inchei prin a lauda toti participantii la Zilele Constantei pentru respectul de care au dat dovada publicului Constantean si nu in ultimul rand oganizatorilor acestor concerte care au avut grija de toate preferintele muzicale.



Niciun comentariu: